Tanzania

Ga je naar Tanzania op reis of ben je van plan daar te gaan werken? Dan is er meer voorbereiding nodig voor je trip dan als je naar een land in Europa op vakantie gaat. Je hebt meer dingen te regelen en moet ook denken aan praktische zaken ter plekke. Bijvoorbeeld of de oplader van je smartphone wel te gebruiken is. Of al je andere apparaten met een stekker. Misschien heb je wel een reisstekker Tanzania nodig. Die kans is in elk geval groot, want de stopcontacten in Tanzania zijn net even anders uitgevoerd. Zorg dus voor een goede voorbereiding en ontdek hier of je een reisstekker Tanzania nodig hebt. Wereldstekker heeft voor jou een ruim aanbod beschikbaar om uit te kiezen.

Heb je wel of niet een reisstekker Tanzania nodig?

Als je in Nederland woont, heb je in elk geval een reisstekker nodig als je naar Tanzania gaat. Kom je uit een ander land en ga je een prachtige reis maken? Dan is een reisstekker Tanzania vaak ook nodig als de stopcontacten in het land waar je nu verblijft of woont niet gelijk zijn aan de stopcontacten in Tanzania. Om het je heel gemakkelijk te maken, is het mogelijk om van een hulpmiddel van Wereldstekker gebruik te maken. Je vult simpelweg het land in waar je vandaan komt en het land waar je naartoe gaat. In dit geval dus Tanzania. Dan zie je meteen het complete aanbod en heb je de mogelijkheid om een reisstekker Tanzania uit te zoeken. Je vindt het hulpmiddel aan de linkerzijde. Het getoonde aanbod sluit dan aan op het land van herkomst en het land van aankomst. Je hoeft dan dus niet meer zelf uit te vogelen welke reisstekker Tanzania wel of niet geschikt is voor jouw specifieke situatie. Reis je vaker naar verschillende landen? Dan is het meteen het overwegen waard om een wereldstekker Tanzania te kopen. Deze kun je dan ook voor volgende reizen naar andere landen gebruiken indien dat nodig is. Check uiteraard wel of die andere landen gebruikmaken van dezelfde stopcontacten.

Reisstekker Tanzania voor type D en G stopcontacten

Een reisstekker Tanzania maakt het mogelijk om al je elektrische apparaten op een normale manier te gebruiken. In het land waar je heengaat, is er sprake van stopcontacten van het type D en G. Dat betekent dat als je in Nederland woont een reisstekker Tanzania nodig hebt om gebruik te maken van je eigen elektrische apparaten. De reisstekker Tanzania is zowel geschikt om voor het stopcontact van het type D als voor het stopcontact type G te gebruiken. In Nederland zijn de stopcontacten uitgevoerd in type C en F. Als je apparaten hebt met deze stekkers, dan passen die niet in de stopcontacten D en G in Tanzania. De stopcontacten zijn wel te gebruiken als je een reisstekker Tanzania koopt bij Wereldstekker. Als je niet vanuit Nederland naar Tanzania reist, is het de vraag welke stopcontacten er in je eigen land gebruikt worden. Indien er sprake is van het type D en G kun je natuurlijk zonder problemen je elektrische apparaten meenemen en zonder problemen gebruiken. Voor type D en voor type D geldt dat er geen alternatieve stekkers beschikbaar zijn. Het kan dus zo zijn dat je wel een reisstekker Tanzania moet aanschaffen om van je apparatuur gebruik te maken.

230V netspanning en 50Hz frequentie

Als je in Nederland woont, heb je dus in elk geval een reisstekker Tanzania nodig. Dat geldt niet voor een omvormer. In Tanzania is het namelijk zo dat de netspanning en frequentie gelijk is aan die in Nederland. In Nederland en in Tanzania is er sprake van een netspanning van 230V en van een frequentie van 50Hz. Indien er sprake is van een land waar je woont waar een andere netspanning en frequentie van toepassing is, dient er mogelijk nog een omvormer te worden aangeschaft naast een reisstekker Tanzania. Je hebt uiteraard altijd de mogelijkheid om als je in een ander land dan Nederland woont te kijken naar het etiket op je apparaten. Indien daarop staat dat de input 100-240V is en de frequentie 50-60Hz hoef jij je geen zorgen te maken. In dat geval is het namelijk zo dat je apparaten geschikt zijn om met een reisstekker te gebruiken in Tanzania. Een omvormer is in dat geval dus niet nodig, maar een reisstekker Tanzania kan uiteraard alsnog wel nodig zijn. Het opschrift dat hier is genoemd, is doorgaans te vinden op opladers van onder meer smartphones, digitale camera´s, tablets en laptops, maar ook op elektrische tandenborstels.

Reisstekker Tanzania kopen

Wereldstekker biedt jou een ruim assortiment, zodat je altijd slaagt in het kopen van de ideale reisstekker Tanzania. Het is natuurlijk handig om meteen een wereldstekker Tanzania aan te schaffen. Dan hoef je maar één keer geld uit te geven en heb je de rest van je leven er wat aan. Wil je liever specifiek een reisstekker Tanzania is dat uiteraard ook mogelijk. Het aanbod onderscheidt zich ten aanzien van de prijs, kleur, wattage en design. Ook zijn er verschillen met betrekking tot een geaarde reisstekker Tanzania met randaarde of zonder randaarde. Als er kleine kinderen mee op reis gaan, is het wellicht aan te raden om een reisstekker Tanzania te kopen die over een kinderbeveiliging beschikt. De stopcontacten zitten namelijk vaak laag bij de grond en je wilt natuurlijk niet dat je kind in een onveilige situatie terechtkomt. Je kunt verder nog rekening houden met de prijs, want de uitvoeringen zijn in diverse prijsklassen beschikbaar. Vergelijk op je gemak de modellen en bestel de voor jou ideale reisstekker Tanzania eenvoudig online.

Vragen en advies

Wereldstekker heeft altijd de ideale reisstekker voor je reis naar Tanzania beschikbaar. Kies de reisstekker Tanzania die je nodig hebt, we wensen je alvast veel plezier tijdens je reis! Heb je vragen of advies nodig bij het kiezen van een wereldstekker of reisstekker? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Perfect "We moesten heel snel een wereldstekker hebben voor op vakantie, bestelling gedaan en volgende dag al geleverd. Top gedaan. " 10
Goed "Duidelijke en makkelijke webshop." 8,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links