Namibië

Omdat de stopcontacten overal op de wereld verschillen, zijn vaak verschillende stekkers nodig. Dit geldt ook voor landen in Afrika. Een reisstekker Namibië is bijvoorbeeld nodig wanneer je dit land gaat bezoeken. Er zijn enkele belangrijke redenen aan te voeren waarom je dit altijd moet doen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de veiligheid van het gebruik van je apparaten. Er is daarom wel iets te zeggen voor het kiezen van kwaliteit, ook al zou de stekker slechts gedurende een reis gebruiken. Vaak is dat niet zo. Let wel op bij aanschaf. Wanneer je enkele zaken in acht neemt, dan kan er eigenlijk niets misgaan bij het online kopen van een wereldstekker.

De reden van de reisstekker Namibië

Waarom moet een reisstekker Namibië eigenlijk gebruikt worden? Soms is dit niet geheel duidelijk. Zo lijken de stopcontacten immers vaak gewoon geschikt voor Nederlandse stekkers. Het verschil zit hem vaak dan ook niet zo zeer in de vorm als het gaat om een stekker voor een ander deel van de wereld. Het gaat hem bijvoorbeeld juist om de netspanning in dat land. Niet in ieder land is die exact gelijk. Wanneer een apparaat hier niet op gebouwd is, dan kan dat dus gevaarlijk zijn. Er kan te veel spanning op komen te staan met alle gevaren van dien. Dit is op te lossen. Door een wereldstekker Namibië te gebruiken wanneer je in dit land met stroom wilt werken. De stekker is dan te zien als een soort verloopstuk tussen het energienet van het land en jouw apparaten. Uiteindelijk is dit dus gewoon een hele simpele oplossing voor het probleem. Het is echter wel een oplossing die je veel zorgen kan schelen én waar je een hele tijd veel plezier van kan hebben.

De verschillende soorten stekkers

De verschillen tussen de stekkers en stopcontacten die in Nederland en die in Namibië worden gebruikt zijn flink groot. Dit betekent dus dat je in alle gevallen een reisstekker Namibië kopen moet. In Nederland worden namelijk de stekkers van de zogenoemde types C en F gebruikt. In Namibië is het echter zo dat de types D en M worden gebruikt. Deze passen simpelweg niet op elkaar. Zelfs wanneer je apparaten gebruikt die berekend zijn op een ander soort netspanning, dan nog is het gewoon onmogelijk om deze aan te sluiten. Je kunt dus je haar niet föhnen, je telefoon niet opladen en veel andere dingen die je in het dagelijks leven doet. Dit kan dus zonder dat je het misschien beseft een fiks probleem opleveren. Om dit voor te zijn is het aanschaffen van een reisstekker Namibië de oplossing. Zo kan je met een gerust hart alles doen wat je gewend bent te doen.

Reisstekker Namibië gebruiken in andere landen

Het is goed om vooraf uit te zoeken wat het soort stekker is dat in een bepaald land gebruikt wordt. Het is namelijk niet zo dat de types D en M alleen maar in Namibië gelden. Het kan dus best zijn dat je de reisstekker Namibië ook kunt kopen om te gebruiken in een aantal andere landen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook andere landen in Afrika waar deze vorm van gebruik van het energienet wordt toegepast. Ook in het zuidwestelijk deel van Azië zijn een aantal gebieden te vinden waar dit geldt. Daardoor kan je dus met de aanschaf van je reisstekker Namibië direct ook klaar zijn voor een aantal andere reizen die je misschien wel wilt maken. Het is wel verstandig om de apparaten die je ermee wilt aansluiten even na te kijken. Het verschil in spanning tussen Nederland en deze landen is namelijk niet heel groot, maar het is wel slim om zekerheid te kiezen in zulke gevallen.

De vorm van een reisstekker Namibië

Om er zeker van te zijn dat je de juiste stekker te pakken hebt, is het goed om te weten hoe een reisstekker Namibië er dus eigenlijk uitziet. Dit is gelukkig niet heel lastig. Het is namelijk zo dat ze gemakkelijk te herkennen zijn aan de drie “pootjes” die ze hebben. Waar in Nederland dus de stekkers twee pinnen hebben, is dat er hier één meer. Een verloop van Nederland naar Namibië heeft daar dus ook altijd twee ingangen en drie uitgangen. Dit is belangrijk om te weten. Het is soms zo dat je ook een wereldstekker kunt aanschaffen als reisstekker Namibië. Het is dan belangrijk om eerst goed te controleren of deze optie er inderdaad op zit. Het maakt dus geen verschil of je een scheerapparaat met een grote dikke Nederlandse stekker hebt, of een telefoonadapter met een dun Nederlands stekkertje. Alles moet erop passen.

Een reisstekker Namibië uitzoeken

Er zijn verschillende aanbieders van de reisstekker Namibië. Het is slim om even te vergelijken wat de verschillen tussen deze aanbieders zijn. Vaak komt dit vooral neer op een verschil in kosten. De stekkers zijn eigenlijk nooit duur. Er kan echter wel een klein verschil tussen het ene merk en het andere merk zitten. Dit kan net even de doorslag geven. Het verschil kan wat groter zijn als je een reisstekker Namibië koopt in de vorm van een wereldstekker. Je koopt dan immers ook direct een stekker voor allerlei andere landen. Wel ben je dan met je investering direct klaar om een heel deel van de wereld over te trekken. Het is dus de moeite waard om dit uit te zoeken en zo de beste deal te scoren.

Vragen en advies

Ga jij binnenkort naar Namibië en heb je een reisstekker nodig? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken. De goedkoopste variant vind je hier al voor enkele euro’s. Dat is vaak veel goedkoper dat een reisstekker die je in bijvoorbeeld een reiswinkel of ander warenhuis aanschaft. Bestel vandaag nog een reisstekker Namibïe voor 22.00 uur dan ontvang je de bestelling morgen al. Of woon je in het buitenland? Dan heb je binnen een paar dagen je reisstekker Namibië in huis. Kies de reisstekker die je nodig hebt, we wensen je alvast veel plezier tijdens je reis! Heb je advies nodig bij het kiezen van een reisstekker Namibië of wereldstekker? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Perfect "We moesten heel snel een wereldstekker hebben voor op vakantie, bestelling gedaan en volgende dag al geleverd. Top gedaan. " 10
Goed "Duidelijke en makkelijke webshop." 8,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links