Kofferriemen

Het gebruik van een kofferriem en bagageriem is een verstandige keuze. Ze verhinderen namelijk dat je bagage of koffer ongewenst open springt. Op vliegvelden wordt bij de bagageafhandeling soms nogal ruw omgesprongen met koffers. Een bagageriem is dan zeker geen overbodige luxe. Bovendien is je bagage optimaal beveiligd wanneer je een kofferriem of een bagageriem met cijferslot gebruikt. Dieven kunnen jouw zelfbedachte code namelijk met geen mogelijkheid kraken. Dankzij deze kofferbeveiliging begin je onbezorgd aan je reisavontuur.

Waarom een kofferriem en bagageriem?

Helaas vinden er op vliegvelden regelmatig diefstallen plaats. Met name slecht beveiligde koffers zijn een doelwit. Brutale dieven maken de koffer open en stelen je waardevolle spullen. Uiteraard is dit absoluut geen fijn begin van je reis. Helaas is dit met een standaard bagageriem en kofferriem niet altijd te voorkomen. De riem is namelijk gemakkelijk te openen. Je kunt dit probleem echter eenvoudig voorkomen door een kofferriem of bagageriem van hoge kwaliteit te gebruiken. Zo kun je het beste een kofferriem met slot en/of een bagageriem met een cijferslot aanschaffen. Verzin een moeilijk te raden code voor het slot. Het is niet verstandig om je geboortedatum of andere cijfers die voor de hand liggen te gebruiken (123, 999 etc). Schrijf de code desnoods even op een papiertje of sla het ergens op in je mobiele telefoon, zodat je het nooit vergeet. Wees daar echter ook voorzichtig mee. Schrijf nooit de alleen de code op. Doe dat bijvoorbeeld door een telefoonnummer op te schrijven waarvan de laatste, of middelste, drie cijfers de code zijn. Criminelen raden op die manier nooit dat het de code van je kofferriem of bagageriem betreft.

Een kofferriem: goed en veilig!

Met het gebruik van een kofferriem en bagageriem voorkom je op het vliegveld een hoop problemen. Tijdens het verwerken van de bagage komt het wel eens voor dat een koffer van grote hoogte naar beneden wordt gegooid, of van een transportband valt. Daardoor kan hij openspringen, met alle gevolgen van dien. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je spullen verspreid over de grond liggen. Met een goede riem voorkom je deze ongemakken. Bovendien kijken veel reizigers vlak voor de vakantie niet naar het soort beveiliging van hun bagage. Toch is het handig om een kofferriem of bagageriem van hoge kwaliteit te kiezen. Beveilig je koffer bijvoorbeeld optimaal met de Hama bagage riem. Het is een zeer gebruiksvriendelijk product. Zo heb je voor deze bagageriem niet eens een sleuteltje nodig. Een bagageriem of kofferriem hoeft niet duur te zijn maar hou wel rekening ermee dat je voor kwaliteit meer betaalt. Uiteindelijk is goede beveiliging de prijs echter meer dan waard. Je kunt het beste verschillende producten online met elkaar vergelijken. Vergelijk de Hama bagage riem bijvoorbeeld met een aantal andere riemen op prijs-kwaliteitverhouding, en beslis zelf welk product je voorkeur heeft.

Kofferriem met TSA slot

Over het algemeen werkt een bagageriem of kofferriem TSA zeer goed. Dit is een bagageriem met een cijferslot dat zelfs verplicht is in de Verenigde Staten. Een TSA bagageriem is gemaakt van het sterke materiaal polypropyleen en heeft een eenvoudig te openen gesp. Je dient een driecijferige code te bedenken die onmogelijk te raden is. Het bedenken van een code voor je kofferriem of bagageriem hoeft niet ingewikkeld te zijn. De TSA kofferriem staat zelfs bekend om het gebruikersgemak. Ten eerste moet je het slot met het originele 0-0-0 nummer openen. Duw vervolgens de resetknop naar B en bedenk je eigen code door te draaien aan de cijfers. Duw vervolgens de resetknop naar A, en de code is klaar. Het slot van de TSA bagageriem is erkend door de ‘Transport Security Organization’. Deze organisatie controleert bagage op Amerikaanse vliegvelden. Met een speciale sleutel kunnen medewerkers je koffer openmaken zonder dat de riem of de koffer beschadigd raken. Na de inspectie doen de medewerkers de bagage weer keurig op slot. Het is wel zo fijn dat je met een TSA gecertificeerd slot na een bagagecontrole nooit voor vervelende verrassingen te staan, zoals een opengebroken slot of een kapotte bagageriem.

Ons slotadvies

Kijk voor het aanschaffen goed naar het soort kofferriem en bagageriem en de sloten die je wilt gaan gebruiken. Er zijn namelijk verschillende soorten sloten in omloop. Denk bijvoorbeeld aan een hangslot, kabelslot of cijferslot. Zet de voor- en nadelen van deze sloten even op een rij. Zo is een cijferslot zeer veilig omdat dieven jouw zelfbedachte code nooit kunnen raden. Aan de andere kant moet je de code natuurlijk nooit vergeten. Een standaard bagageriem en kofferriem zonder ingewikkeld cijferslot vormt een alternatief wanneer je bang bent om de code te vergeten. Bij ons kun je terecht voor een bagageriem en kofferriem van hoge kwaliteit. Deze zijn snel en eenvoudig te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is het zoeken naar de kofferriem of bagageriem die aan al jouw eisen voldoet. Vervolgens plaats je de kofferbeveiliging in het winkelmandje en reken je af. Wanneer je voor 22.00 uur een bestelling plaatst worden de producten de volgende werkdag al bezorgd. Bij ontevredenheid heb je recht op 30 dagen retour garantie. Met een kofferriem en beveiligingsriem kies je voor een veilig en onbezorgd begin van de reis. Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van een bagageriem? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Perfect "We moesten heel snel een wereldstekker hebben voor op vakantie, bestelling gedaan en volgende dag al geleverd. Top gedaan. " 10
Goed "Duidelijke en makkelijke webshop." 8,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links