Gambia

Gambia mag dan één van de kleinste landen van Afrika zijn, wat bezienswaardigheden betreft doet het zeker niet onder voor de rest. Vooral gedurende de wintermaanden is Gambia een perfecte bestemming voor wie een betaalbare zonvakantie zoekt. Een zon-, zee- en strandbestemming die bovendien nog wat extra’s voor je in petto heeft: een verbluffende natuur. Val jij in de categorie natuurliefhebbers, dan kun je hier je hart ophalen. Er zijn zoveel mooie plekken dat je fototoestel overuren zal draaien. Met een reisstekker Gambia laad je de camera en al je andere spullen aan het eind van de dag gemakkelijk op. Zodat je de volgende dag weer volop aan de slag kunt.

Wat is het verschil met de Nederlandse stopcontacten?

Een wereldstekker Gambia is nodig omdat de stekkers en stopcontacten daar anders zijn dan de Nederlandse. Wanneer je naar een ander land gaat, kan het zijn dat de netspanning (uitgedrukt in V) en de frequentie (uitgedrukt in Hz) anders zijn dan in Nederland. In Gambia is dat echter niet zo. De netspanning is namelijk 230V en de frequentie 50Hz, net als bij ons. De reden dat je een reisstekker Gambia nodig hebt, is dus enkel en alleen vanwege de vorm van de stekkers en de stopcontacten. Gambia maakt gebruik van stopcontacten van het type G, terwijl wij in Nederland gewend zijn gebruik te maken van type C en F. Stekkers van type G hebben drie platte pootjes, terwijl wij in Nederland stekkers hebben met twee ronde pootjes. Het opladen van je apparatuur zonder een reisstekker Gambia lukt dus niet. Een reisstekker Gambia is een tussenstuk dat jouw stekker compatibel maakt met het Gambiaanse stopcontact waardoor je al je apparaten met Nederlandse stekker in Gambia kunt gebruiken.

De apparaten die je op vakantie meeneemt

Maar niet alleen de hobbyfotograaf heeft belang bij een reisstekker Gambia. Bedenk je namelijk maar eens wat je zoal aan elektrische apparatuur meeneemt op vakantie. En voor hoeveel zaken je dus afhankelijk bent van een reisstekker Gambia. In de eerste plaats je mobiele telefoon. Je gebruikt hem om je familie en vrienden af en toe op de hoogte te stellen van je belevenissen. Maar natuurlijk ook om foto’s te maken en via social media af en toe wat kiekjes de wijde wereld in te sturen. In Nederland is je mobiele telefoon aan het eind van de dag vaak al toe aan opladen. Ga dus maar eens na wat het intensieve gebruik tijdens een vakantie met het apparaat doet. Met een reisstekker Gambia laad je jouw mobiel dagelijks weer eenvoudig op. Naast je telefoon en fototoestel neem je misschien ook wel een videocamera mee. Leuk om na je vakantie ook nog wat bewegende beelden van al je avonturen terug te zien. Of om er met behulp van een speciaal softwareprogramma een bewerkte vakantievideo van te maken. Ook om je videocamera dagelijks op te kunnen laden heb je een reisstekker Gambia nodig.

Laad je laptop op met behulp van een reisstekker Gambia

Maar ook een laptop tref je vaak aan in de handbagage van de wereldreiziger. Waar een laptop vroeger al gauw zwaar en groot was, zijn de meeste modellen nu vaak een stuk handzamer en lichter. Sjouwen is er dus niet meer bij. Je kunt een laptop meenemen op vakantie om er je foto’s en video’s meteen op te zetten. De opslag van de andere apparaten raakt namelijk al gauw vol. Om niet noodgedwongen materiaal te hoeven wissen kun je alles meteen op je laptop zetten. En je raadt het al, je reisstekker Gambia heb je ook voor je laptop nodig. Een reisstekker Gambia gebruik je namelijk voor al je apparaten. Ook kan het natuurlijk zo zijn, dat je een laptop mee moet nemen omdat je voor zaken op reis gaat. Het is dan essentieel om je laptop overal goed te kunnen opladen. Ben je na een dag werken weer aangekomen bij je hotel of appartement, dan laad je je laptop met een reisstekker Gambia weer eenvoudig op zonder dat je ter plekke op zoek moet gaan naar alternatieven.

Gemakkelijk mee te nemen

Een reisstekker Gambia is bovendien ook makkelijk mee te nemen. Je kunt hem tijdens je reis in je koffer stoppen. En wil je je laptop tijdens het reizen, bijvoorbeeld op het vliegveld, kunnen gebruiken? Dan past je reisstekker Gambia zonder problemen in je handbagage. Het enige waar je aan moet denken, is dat je je reisstekker Gambia (net als je laptop) bij de douanecontrole uit je tas moet halen. In het land zelf is het ook allang niet vreemd meer om ergens met je laptop te zitten. Het land wordt steeds moderner en dus zie je ook regelmatig zakenmensen buiten het kantoor op hun laptop werken. Of je nu dus op zakenreis of plezierreis bent, je kunt met je laptop prima in bijvoorbeeld een restaurant of café gaan zitten. Stop je reisstekker Gambia dus in je tas zodat je je laptop ook op die locaties van wat stroom kunt voorzien.

Schaf je reisstekker Gambia vóór je vertrek aan

Wil jij een reisstekker Gambia kopen? Denk daar dan om verschillende redenen aan vóór je vertrekt. Natuurlijk worden er ook in Gambia, als je goed zoekt, reisstekkers verkocht. Maar dit is wel een zoektocht die behoorlijk wat van je vergt. In het algemeen geldt vaak al dat je allerhande dingen in winkels in het buitenland moeilijker kunt vinden. En dat geldt natuurlijk helemaal voor een product als een reisstekker Gambia. En als je hem al vindt, kan het zijn dat je er een flink bedrag voor moet betalen. In dat land bestaat er namelijk een relatief laag percentage winkels dat vastgestelde prijzen hanteert. In de supermarkten zijn de prijzen er altijd hetzelfde, maar in veel andere winkels in Gambia is het noodzakelijk af te dingen. Als jij je, net als zoveel andere Nederlanders, ongemakkelijk voelt bij afdingen kun je een veel te hoge prijs betalen. En dat is natuurlijk zonde van je geld. Verzeker jezelf er dus van dat je gedurende je reis al je apparaten kunt opladen door alvorens je vertrekt een reisstekker Gambia aan te schaffen.

Vragen en advies

In onze webshop kun je altijd terecht voor een reisstekker voor Gambia. Kies de reisstekker Gambia die je nodig hebt, we wensen je alvast veel plezier tijdens je reis! Heb je vragen of advies nodig bij het kiezen van een wereldstekker of reisstekker? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Perfect "We moesten heel snel een wereldstekker hebben voor op vakantie, bestelling gedaan en volgende dag al geleverd. Top gedaan. " 10
Goed "Duidelijke en makkelijke webshop." 8,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links