Filipijnen

Reis jij binnenkort af naar een van de mooiste bestemmingen van Azië? Dan heb je vast al op een rijtje gezet wat je allemaal nodig hebt. Een wereldstekker Filipijnen wordt vaak over het hoofd gezien. Zorg ervoor dat dat jou niet gebeurt. Elk type stekker heeft een letter toegewezen gekregen. De letters lopen van A tot en met O. De letter zegt verder niets over de kwaliteit van het soort stekker, alleen over de categorie. De letter oftewel het soort stekker is dus iets waar je dus rekening mee dient te houden als je afreist naar een verre bestemming en een wereldstekker Filipijnen zoekt. Ook moet je rekening houden met het verschil in stroomfrequentie op de Filipijnen.

Hoe werkt een wereldstekker Filipijnen precies?

In veel landen worden andere stekkers en dus andere ook stopcontacten gebruikt. De Nederlandse stekkers kun je daar dus eenvoudigweg niet gebruiken. Het nut van een wereldstekker Filipijnen is het passend maken van jouw stekker voor de stopcontacten in het land waar je op dat moment bent. In plaats van dat je jouw Nederlandse stekker rechtstreeks in het stopcontact steekt, stop je deze nu in de wereldstekker Filipijnen. Deze bevestig je vervolgens in het stopcontact aan de muur. Vervolgens gebeurt het opladen van al je apparaten zoals je dat thuis ook gewend bent. Oftewel, het proces verloopt verder op dezelfde manier en met dezelfde snelheid.

Heb ik nog iets anders nodig?

Voor het opladen van je apparaten heb je alleen een wereldstekker Filipijnen nodig. Wel moet je er rekening mee houden dat weliswaar de netspanning hetzelfde is als bij ons, maar de frequentie wijkt wel af (60Hz, bij ons 50 Hz). Vooral apparaten met bewegende onderdelen zoals scheerapparaten kunnen daar hinder van hebben. Ook kun je kiezen voor accesoires, maar dat is natuurlijk geheel afhankelijk van je situatie. Ben je bijvoorbeeld ouder van één of meer kleine kinderen? Dan heb je in je eigen huis ongetwijfeld veiligheidsmaatregelen getroffen. Zeker zodra de kleinsten van het gezin hun eerste stapjes zetten en enthousiast op ontdekkingstocht gaan. Afdekklepjes voor de stopcontacten zullen je dan ook zeker niet vreemd zijn. Deze kun je ook aanschaffen voor je reisstekker Filipijnen. In de beschrijving van een wereldstekker Filipijnen wordt deze optie vaak omschreven als kinderbeveiliging. Hier vind je ook alle andere specificaties voor de betreffende wereldstekker zoals bijvoorbeeld soorten stopcontacten.

Het gebruik van meerdere apparaten met een wereldstekker Filipijnen

Je kunt stellen dat een wereldstekker Filipijnen essentieel is tijdens je vakantie. Moeiteloos laad je je apparaten weer op. Maar wat als je nu meerdere apparaten tegelijk wilt opladen? Een wereldstekker Filipijnen heeft in principe slechts één ingang, waardoor hij dus geschikt is om één apparaat tegelijk op te laden. Een oplossing hiervoor is het aanschaffen van meerdere reisstekkers. Maar misschien nog wel een stuk handiger is de aanschaf van een verdeeldoos. Misschien heb je er daar nog wel een van thuis liggen. Zo heb je dus altijd, ook in het buitenland, meerdere stopcontacten binnen handbereik. Neemt dat misschien teveel ruimte in je bagage in? Dan is een reisstekker met een USB-poort misschien wel een uitkomst. Kom je er niet uit? Benader dan gerust een van onze productspecialisten, zij helpen je verder.

Ook nuttig voor andere reizen

Wil jij een reisstekker Filipijnen kopen? Wees dan niet bang dat deze na je reis onbruikbaar is. Een wereldstekker Filipijnen kan namelijk elke uitgang omzetten. Zo kun je al jouw apparaten aansluiten op welk stroomnetwerk dan ook. Ga je over een tijdje weer op reis? Of je nu ver weg gaat, of dichtbij huis blijft, het aanschaffen van een andere stekker is dan niet meer nodig. Een wereldstekker Filipijnen is namelijk geschikt voor alle types stopcontacten. Het enige dat je nog hoeft te doen vóór je vertrek naar een volgende bestemming, is nagaan welk type stopcontacten er daar bestaan. Een handige tip is om je wereldstekker Filipijnen standaard in je koffer te laten zitten.

Vragen en advies

Ga jij binnenkort naar de Filipijnen en ga je een wereldstekker Filipijnen kopen? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken. De goedkoopste variant vind je hier al voor enkele euro’s. Dat is vaak veel goedkoper dat een reisstekker Filipijnen die je in bijvoorbeeld een reiswinkel of ander warenhuis aanschaft. Bestel vandaag nog een wereldstekker Filipijnen voor 22.00 uur dan ontvang je de bestelling morgen al. Of woon je in het buitenland? Dan heb je binnen een paar dagen je reisstekker Filipijnen in huis. Kies de reisstekker Filipijnen die je nodig hebt, we wensen je alvast veel plezier tijdens je reis! Heb je advies nodig bij het kiezen van een wereldstekker Filipijnen of reisstekker? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via het contact formulier

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Perfect "We moesten heel snel een wereldstekker hebben voor op vakantie, bestelling gedaan en volgende dag al geleverd. Top gedaan. " 10
Goed "Duidelijke en makkelijke webshop." 8,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links